Kremowy Kurczak Szwajcarski
Kremowy szwajcarski kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 493 kalorie, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, śmietanę, skondensowany krem z rosołu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Kremowy Szwajcarski Ser Kurczak Piec, Pieczony ser szwajcarski Kurczak z makaronem jajecznym w kremowym sosie, oraz Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. W średniej misce, połączyć zupę, wino, czosnek w proszku, pieprz cayenne, nasiona gorczycy i śmietany i wymieszać ze sobą; odstawić.
Każdą pierś kurczaka polać plasterkiem szwajcarskiego sera i równomiernie polać kurczakiem śmietaną. Pokruszyć torebkę grzanek i równomiernie posypać wszystko, a następnie skropić roztopionym masłem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i soki uruchomić jasne.