Kremowy korzeń selera, koper włoski i jabłko Slaw wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jest idealny do Czwartego Lipca. Mieszanka majonezu, żurawiny, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Korzeń Selera I Jabłko Slaw, Slaw jabłkowy z korzeniem selera, oraz Korzeń Selera I Jabłko Slaw są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz korzeń selera, koper włoski, jabłko i sok z cytryny w dużej misce i dopraw solą i pieprzem. Wrzuć wszystko razem i odstaw na co najmniej 30 minut do 2 godzin. To nie tylko zmiękcza i marynuje warzywa, dzięki czemu stają się giętkie, ale także zapobiega ich brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Seler
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone