Kremowy Francuski Dressing
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Kremowy Francuski Dressing może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 734 kalorie, 2G białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Ten przepis od Serious Eats ma 80 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, olej roślinny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowy Francuski Dressing, Kremowy Francuski Dressing, oraz Makijaż Creamy French Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ketchup, cebula, majonez, ocet, cukier, sos Worcestershire, papryka, czosnek w proszku, i sól w słoiku blendera. Puree, aż cebula jest całkowicie posiekane.
Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej roślinny. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Naszym celem każdego roku jest, aby naturalne wino, urocze, złożone, dobrze wyważone, z jego osobowością, najlepszym przedstawicielem rocznika, który możemy zrobić z naszym terroir.