Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Kremowy Francuski Dressing może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 734 kalorie, 2G białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Ten przepis od Serious Eats ma 80 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, olej roślinny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowy Francuski Dressing, Kremowy Francuski Dressing, oraz Makijaż Creamy French Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić ketchup, cebula, majonez, ocet, cukier, sos Worcestershire, papryka, czosnek w proszku, i sól w słoiku blendera. Puree, aż cebula jest całkowicie posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Czosnek W Proszku
Majonez
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papryka
Ocet
Cebula
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej roślinny. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni.
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.