Kremowy deser cytrynowy ze świeżymi winogronami
Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kremu Knudsena, winogron, galaretki o smaku cytrynowym żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Deser Ze Świeżego Mango Z Cytryną, Kremowy Deser Cytrynowo-Jagodowy, oraz Ciasto francuskie deserowe tarty z cytryną Mascarpone i świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1-1 / 2 szklanki wrzącej wody do 2 kg. żelatyna wymieszać; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do formy 6-cup Lub 1-1 / 2-qt. miska spryskana sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 5 min. lub do momentu zagęszczenia żelatyny. Wierzch z winogron; naciśnij delikatnie do żelatyny. Przechowywać w lodówce 20 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Do pozostałych mieszanek żelatynowych dodać pozostałą wrzącą wodę; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj skondensowane mleko i kwaśną śmietanę; dobrze zmiksuj. Delikatnie wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Unmold.