Kremowy Chard Szwajcarski z kokosem
Kremowy Chard Szwajcarski z kokosem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka grubej soli, boćwina szwajcarska, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowy Truflowany Chard Szwajcarski, Kremowy Szwajcarski Makaron Z Chard, oraz Kremowy Parmezan Szwajcarski Chard Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, imbir, i chile i gotować do miękkości i pachnące, 6 do 8 protokół.
Dodaj liście boćwiny, mleko kokosowe i wodę. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chard będzie miękka, 4 do 5 protokół. Doprawić solą.