Kremowy Butternut Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Kremowy Butternut dwa razy pieczone ziemniaki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, masło, serek do smarowania warzyw ogrodowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Kremowe Faszerowane Pieczone Ziemniaki, oraz Kremowy Chrzan Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj i przekłuwaj ziemniaki.
Piec w temperaturze 375° przez 50-55 minut lub do miękkości.
Tymczasem w dużym rondlu zagotuj squasha i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Schłodzić pieczone ziemniaki przez 10 minut; pokroić na pół wzdłuż. Wyjąć miąższ, pozostawiając cienkie muszle.
W dużej misce, połączyć ziemniaki i squash; zacieru, aż będzie gładka.
Dodać serek śmietankowy, masło, sól i pieprz; wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. Rura lub łyżka do skórek ziemniaków.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do ogrzania.