Kremowe Szpinakowe Enchiladas
Kremowy szpinak Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 380 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 183 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, Stary SOS el mild Enchilada, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Kremowe Szpinakowe Enchiladas, Kremowe enchilady ze szpinakiem i grzybami, oraz Kremowe Enchilady Z Szynką I Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. roztopić margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać 1/2 szklanki cebuli; gotować i mieszać 2 protokół lub do chrupiące-miękkie.
Dodaj szpinak; gotuj 1 minutę lub aż szpinak zostanie dokładnie podgrzany, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z twarogiem, kwaśną śmietaną i 1 szklanką sera.
Łyżka 1/4 szklanki wypełniając środek każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce, szew stronie w dół, w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Tortille polać równomiernie sosem enchilada, posypać pozostałym serem.
Piec w 191°. przez 15 do 20 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.
Posypać pokrojoną zieloną cebulą.