Kremowe spaghetti z grzybami i ziołami (wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kremowy Grzyby & Spaghetti ziołowe (wegańskie) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, liście bazylii, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Spaghetti Grzybowo-Ziołowe, Spaghetti z sosem Grzybowo-ziołowym, oraz Spaghetti Squash z grzybowym sosem ziołowym Ricotta.
Instrukcje
Suszone grzyby namoczyć w wystarczającej ilości wrzącej wody, aby je przykryć i odstawić.
Spaghetti ugotować zgodnie z instrukcją.
Podsmażyć grzyby portobello w oleju rzepakowym i czosnku, aż rumiane i soczyste. Doprawić czarnym pieprzem podczas gotowania.
Odcedzić i opłukać ponownie nawodnione grzyby.
Dodać do blendera wraz z połową grzybów, jogurtem sojowym i kilkoma liśćmi bazylii. Whizz aż gładka. Jeśli sos jest zbyt gęsty, cienki z odrobiną mleka sojowego lub innego mleka bezmlecznego.
Makaron odcedzić i zalać sosem,
Makaron podawać od razu i doprawić pozostałymi grzybami i ziołami.