Kremowe spaghetti z grzybami i ziołami (wegańskie)

Kremowe spaghetti z grzybami i ziołami (wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kremowy Grzyby & Spaghetti ziołowe (wegańskie) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, liście bazylii, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Spaghetti Grzybowo-Ziołowe, Spaghetti z sosem Grzybowo-ziołowym, oraz Spaghetti Squash z grzybowym sosem ziołowym Ricotta.

Instrukcje

1
Suszone grzyby namoczyć w wystarczającej ilości wrzącej wody, aby je przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2
Spaghetti ugotować zgodnie z instrukcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podsmażyć grzyby portobello w oleju rzepakowym i czosnku, aż rumiane i soczyste. Doprawić czarnym pieprzem podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Odcedzić i opłukać ponownie nawodnione grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodać do blendera wraz z połową grzybów, jogurtem sojowym i kilkoma liśćmi bazylii. Whizz aż gładka. Jeśli sos jest zbyt gęsty, cienki z odrobiną mleka sojowego lub innego mleka bezmlecznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SoymilkSoymilk
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Makaron odcedzić i zalać sosem,
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Makaron podawać od razu i doprawić pozostałymi grzybami i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Smacznego!
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn