Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kremowego Risotto z Edamame. Ta przystawka ma 339 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kliny śmiejącego się sera krowiego, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Risotto z Edamame, Risotto Z Edamame, Rukolą I Borowikami, oraz Edamame i rzodkiewka Risotto z ' Vibrant Food.
Instrukcje
1
Doprowadzić mały rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać edamame i gotować do miękkości, o 5 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
3
W dużym rondlu roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
5
Dodać ryż i gotować, mieszając, aż lekko przezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Rosół z kurczaka wymieszać z piwem i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
7
Dodaj 1 szklankę bulionu piwnego do ryżu i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż prawie się wchłonie. Kontynuuj dodawanie bulionu, około 1 szklanki na raz, mieszając, aż zostanie wchłonięty przed dodaniem więcej. Ryż robi się, gdy jest al dente i zawieszony w gęstym, kremowym płynie, w sumie około 17 minut.