Kremowe Przegrzebki Parisienne
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowy przegrzebki Parisienne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ser szwajcarski, sól, chablis i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Parisienne Gnocchi, Gnocchi Parisienne, oraz Gnocchi Parisienne.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać przegrzebki; gotować 1 minutę lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste i lekko twarde. Odcedź mieszaninę przegrzebków, zachowując płyn; odstaw przegrzebki i cebulę na bok. Zwrócić płyn do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować, odkryte, 15 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki.
1/4 szklanki masła rozpuścić w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; dodać mąkę. Gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką do drutu. Stopniowo dodawać zredukowaną ciecz i śmietanę do ubijania, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, dodatkowe 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelki. Stopniowo mieszaj około 1/4 gorącej mieszaniny do ubitych żółtek; Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować dodatkową minutę lub aż zgęstnieje.
Dodać sok z cytryny, sól i biały pieprz; dobrze wymieszać.
Połączyć mieszaninę przegrzebek i 1 szklanka sosu; dobrze wymieszać. Łyżka przegrzebek wymieszać równomiernie na 6 lekko natłuszczonych poszczególnych zapiekanek. Łyżka pozostała 1 szklanka sosu równomiernie na mieszaninie przegrzebek.
Posypać równomiernie serem. Dot Topy równomiernie z pozostałą 1 łyżką masła.
Piec w 375 przez 15 minut lub do bąbelków.