Kremowe Przegrzebki Parisienne

Kremowe Przegrzebki Parisienne
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowy przegrzebki Parisienne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ser szwajcarski, sól, chablis i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Parisienne Gnocchi, Gnocchi Parisienne, oraz Gnocchi Parisienne.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać przegrzebki; gotować 1 minutę lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste i lekko twarde. Odcedź mieszaninę przegrzebków, zachowując płyn; odstaw przegrzebki i cebulę na bok. Zwrócić płyn do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować, odkryte, 15 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
1/4 szklanki masła rozpuścić w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; dodać mąkę. Gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką do drutu. Stopniowo dodawać zredukowaną ciecz i śmietanę do ubijania, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, dodatkowe 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelki. Stopniowo mieszaj około 1/4 gorącej mieszaniny do ubitych żółtek; Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować dodatkową minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać sok z cytryny, sól i biały pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Połączyć mieszaninę przegrzebek i 1 szklanka sosu; dobrze wymieszać. Łyżka przegrzebek wymieszać równomiernie na 6 lekko natłuszczonych poszczególnych zapiekanek. Łyżka pozostała 1 szklanka sosu równomiernie na mieszaninie przegrzebek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Posypać równomiernie serem. Dot Topy równomiernie z pozostałą 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Piec w 375 przez 15 minut lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn