Kremowe Pesto krabowe na Mahi Mahi

Kremowe Pesto krabowe na Mahi Mahi
Kremowe Pesto z kraba nad Mahi Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 39g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis służy 2 i kosztuje 5,72 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kremowego sosu pesto mix, mleko, oregano i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, oraz Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać niewielką ilość oliwy z oliwek w patelni non-stick na średnim ogniu. Sezon mahi mahi z oregano, sól, i biały pieprz; gotować na patelni, aż miąższ płatki łatwo z widelcem, 7 do 10 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Mahi MahiMahi Mahi
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podczas gdy ryby gotuje, ubić pozostałą oliwę z oliwek, mleko, i kremowy sos pesto wymieszać razem w rondlu na średnim ogniu; gotować, mieszając regularnie, aż zacznie zagęszczać, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pesto MixSos Pesto Mix
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z sosem mięso krabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Przelać gotowane mahi mahi na talerze i sos łyżka nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn