Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem

Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem
Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pappardelle, grana padano, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowy Butternut, boczek i Por Pappardelle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i masło w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać boczek i gotować, mieszającczęsto, aż tłuszcz zostanie wytopiony i bekon jestkryzys, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Dodaj pory i przyprawy z solą. Zwiększ ciepło do średnio wysokichi gotuj, często mieszając, aż pory zaczną brązowieć, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Dodać śmietanę, tymianek i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, reduceheat i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sęk zgęstnieje i pokrywa tył aspoon, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnkugotuj osoloną wodę, mieszając od czasu do czasu, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Odcedzić makaron, rezerwując 2 filiżanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Do sosu dodać makaron, parmezan i 1 szklankę pastacooking liquid i wymieszać.Zwiększ ciepło do średniego i kontynuuj, dodając więcej płynu do gotowania, tak długo, aż sos pokryje makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn