Kremowe Fondue z gotowanym jajkiem i bagietką

Kremowe Fondue z gotowanym jajkiem i bagietką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Fondue z jajkiem w koszulce i bagietką. Jedna porcja zawiera 1060 kalorii, 22g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz bagietkę, twarożek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajka gotowane na opiekanej bagietce z kozim serem i czarnym pieprzem Vinaigrette, Kremowy Parmezan Carbonara Kurczak (Bez Jajka), oraz Kremowe Chipowane Fondue Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić 4 łyżki masła na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Wyłączyć ogień i dodać sól i sery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Odstawić na minutę lub 2, a następnie wymieszać, aby całkowicie stopić sery. Przykryć i ogrzać.
5
Przynieś średnią patelnię wody do bardzo delikatnego gotowania na wolnym ogniu i dodaj biały ocet. Rozbij jajko w małym naczyniu i ostrożnie wsuń do wody. Gotować przez 2 do 3 minut, w zależności od tego, jak twarde lub miękkie lubisz żółtko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Kontynuuj z resztą jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Podzielić bagietkę i tosty pod brojlerem. Posmarować pozostałym masłem i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Napełnij poszczególne miseczki mieszaniną sera i wierzch z gotowanymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Udekorować szczypiorkiem i podawać z chlebem tostowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn