Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe

Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe
Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, mleko, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jell-O Red Velvet Pudding Pops, Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki, oraz JELL-O Frozen Freedom Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Łyżka do 6 papierowych lub plastikowych kubków. Włóż Drewniany pop stick lub plastikową łyżkę w środku każdego kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
4
Wyjąć z kubków przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn