Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe
Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, mleko, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jell-O Red Velvet Pudding Pops, Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki, oraz JELL-O Frozen Freedom Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Łyżka do 6 papierowych lub plastikowych kubków. Włóż Drewniany pop stick lub plastikową łyżkę w środku każdego kubka.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć z kubków przed podaniem.