Kremowe Ciasto Truskawkowe
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 249 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 2,12 zł za porcję spada w budżecie, kremowe ciasto truskawkowe może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żelatyny truskawkowej, truskawek, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Babeczki truskawkowe z kremowym masłem Truskawkowym, oraz Babeczki truskawkowe kiwi z Truskawkowym Kiwi kremowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki odcedzić do 1 szklanki miarki i zapas soku; odstawić jagody na bok.
Dodać wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę; wlać do dużego rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia; wymieszać żelatynę do rozpuszczenia.
Dodajemy lody, mieszamy aż do wymieszania. Przechowywać w lodówce przez 5-10 minut lub tylko do zgęstnienia (oglądać uważnie).
Złóż zarezerwowane truskawki.
Wlać do skorupy ciasta. Przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi truskawkami. Przechowywać w lodówce resztki.