Kremowe ciasto marchewkowe Joy

Kremowe ciasto marchewkowe Joy
Kremowe ciasto marchewkowe Joy jest Wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marchew, jajka, ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Marchewkowa Bisque, Kremowa Zapiekanka Z Marchwi, oraz Kremowa Zapiekanka Z Marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 1 litra wody. Marchew obrać, pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala i dodać do wody. Przykryć i powrócić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka po przekłuciu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Drenaż.
3
W międzyczasie delikatnie dopasuj ciasto do patelni o głębokości 1,5 cala i głębokości 9 cali. Złóż pod nadmiar ciasta na krawędzi i ozdobnie flet krawędzi. Nakłuć ciasto widelcem kilka razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Piec na dolnej półce piekarnika 350, aż ciasto będzie złote, 13 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozgnieść gotowaną marchewkę i odmierzyć 1 1/2 szklanki. Zarezerwuj dodatkowe marchewki do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
W blenderze, połączyć 1 1/2 szklanki marchewki, mleko, miód, jajka, cynamon, imbir, sól,i goździki; wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Ustaw patelnię na wyłożonej folią blasze do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika. Ostrożnie wlać mieszaninę marchwi do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec, aż wypełnienie ledwo jiggles w środku, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, 50 do 55 minut. Jeśli obrzeże skorupy zaczyna być zbyt ciemne, udrapuj dotknięte obszary folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Fajne ciasto na stojaku co najmniej 1 godzinę.
10
Podawać na ciepło lub chłodno. Jeśli nadrabiasz do 1 dnia do przodu, przykryj i ochłoń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia9
Magazyn