Kremowe Ciasto Limonkowe
Kremowy Key Lime Pie wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, Pet-Ritz® Deep dish pie crust, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 27%. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść arkusz cookie na stojaku piekarnika.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Niech 1 skorupa rozmrozić 10 do 20 minut. Nakłuć dno i wokół boku dokładnie widelcem.
Piec na blasze ciasteczka 9 do 11 minut lub aż bardzo jasny złoty kolor.
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekki i puszysty. Stopniowo ubijaj w jajku i skondensowanym mleku. Ubić w 1 łyżce skórki z limonki i soku z limonki.
Piec 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiony. Fajne 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia. Tuż przed podaniem, wierzch z bitą polewą.
Dekoruj dodatkową skórką limonki. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.