Kremowe Ciasto Francuskie
Ciasto francuskie z kremem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bitą polewę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub Eclair cake), Kremowe Ciasto Francuskie, oraz Ciasto Z Kremem Truskawkowym (Choux) podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużym, ciężkim rondlu rozgrzać masło i wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać mąkę i zmniejszyć ciepło do niskiej. Gotować i mieszać, aż tworzy kulkę i odciąga od patelni.
Zdjąć z ognia i przenieść do dużej miski. Ubijaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym jajku.
Rozłóż na dole i w górę po bokach nierównomiernej patelni 9x13 cali.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 35 minut. Całkowicie Cool.
Aby nadzienie: w dużej misce, połączyć Serek i mleko i ubić do gładkości.
Dodać pudding wymieszać i ubić, aż zgęstnieje.
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Top z bitą polewą, a na wierzch skropić syrop czekoladowy.