Szybkie Ciasto Cytrynowo-Makowe
Szybkie ciasto cytrynowo-Makowe to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ten deser ma 295 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, jogurt cytrynowy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybki Chleb Cytrynowo-Makowy, Szybki Chleb Cytrynowy Z Makiem # SundaySupper, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową i makiem. Zrób studnię w środku i wlej jogurt, wodę, olej, cukier, jajka i sok z cytryny. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.