Kremowe ciasto cytrynowe II

Kremowe ciasto cytrynowe II
Kremowe ciasto cytrynowe II wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1067 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żelatynę, bitą polewę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, oraz Kremowe Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej bezpiecznej misce mikrofalowej połącz wodę i żelatynę. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę. Wymieszać z sokiem z cytryny. Złóż 1/3 ubitej polewy, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą ubitą polewę, aż nie pozostaną smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do upieczonej skorupki ciasta. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn