Kremowe ciasto cytrynowe II
Kremowe ciasto cytrynowe II wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1067 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żelatynę, bitą polewę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, oraz Kremowe Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej bezpiecznej misce mikrofalowej połącz wodę i żelatynę. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę. Wymieszać z sokiem z cytryny. Złóż 1/3 ubitej polewy, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą ubitą polewę, aż nie pozostaną smugi.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.