Kremowa Zupa Ziemniaczano-Rukolowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Kremowa zupa ziemniaczano-Rukolowa może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 86 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, seler, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Kremowa zupa z rukoli i sałaty z kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj por i seler, i gotować 7 minut lub aż por zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki i kolejne 5 składników (ziemniaki przez bulion) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z rukolą i szpinakiem i gotować przez 2 minuty lub aż zwiędną. Lekko schłodzić.
Umieścić połowę mieszaniny w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej.
Wlać czysty do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną. Powrót pured mieszaniny do patelni. Wymieszać z mlekiem i sherry i gotować przez 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego.