Kremowa Zupa Z Rzepy

Kremowa Zupa Z Rzepy
Kremowa zupa z rzepy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, rzepy, pora i wody. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Zupa Z Rzepy, Kremowa Zupa Z Rzepy, oraz Kremowy Purée Z Rzepy I Ziemniaków.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj por i szalotki; saut 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodaj rzepy; smażyć 2 minuty. Wymieszać z wodą i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż rzepa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
1/3 mieszanki rzepy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać oczyszczoną mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną rzepy. Powrót rzepy czystej do patelni; wymieszać z mlekiem i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania. Chochle do miski zupy; udekorować świeżym szczypiorkiem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
RzepaRzepa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn