Kremowa Zupa Z Rzepy

Kremowa Zupa Z Rzepy
Kremowa zupa z rzepy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, rzepy, pora i wody. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Zupa Z Rzepy, Kremowa Zupa Z Rzepy, oraz Kremowy Purée Z Rzepy I Ziemniaków.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj por i szalotki; saut 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj rzepy; smażyć 2 minuty. Wymieszać z wodą i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż rzepa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
1/3 mieszanki rzepy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać oczyszczoną mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną rzepy. Powrót rzepy czystej do patelni; wymieszać z mlekiem i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania. Chochle do miski zupy; udekorować świeżym szczypiorkiem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
RzepaRzepa
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn