Kremowa zupa z rukoli i sałaty z kozim serem

Kremowa zupa z rukoli i sałaty z kozim serem
Kremowa zupa z rukoli i sałaty z kozim serem to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać sól, śmietanę, uncje, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Sałatka makaronowa z rukolą z kozim serem i pomidorem, Sałatka z rukoli z jeżynami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Kremowa zupa pomidorowa z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dekorowanie: 2 1/2 uncji koziego sera, plasterki
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2
W średnim garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać szalotki i gotować do miękkości i zaczynając brązowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodać ziemniaki i bulion. Doprowadzić czas na wolnym ogniu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i nadal gotować, pokryte, aż ziemniaki są prawie miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Dodaj rukolę i sałatę do garnka i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, odkryte, aż warzywa będą miękkie, kolejne 2 do 3 minut. Używając szczelinowej łyżki, przenieś ziemniaki i warzywa do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wlać tyle bulionu, aby przykryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Dodać śmietanę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
* Zmiksuj składniki, aż będą gładkie. Należy uważać, aby najpierw powoli mieszać z ręcznikiem kuchennym trzymanym mocno na górze pokrywy blendera. Mieszanie gorących składników może spowodować zerwanie pokrywki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Zmiksowaną zupę wlać z powrotem do garnka z pozostałym wywarem. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Zupę wlać do 4 miseczek. Top każdej zupy z 1/2-uncji pokrojonego koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać natychmiast.
1
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
2
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn