Kremowa Zupa Warzywno-Serowa

Kremowa Zupa Warzywno-Serowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Kremowa zupa warzywno-serowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bochenka produktu ser proces, chili w proszku, brązowy ryż i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa brokułowa, warzywno-serowa, Kremowa Zupa Jarzynowa, oraz Kremowa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser i mleko podgrzewać w 3-litrowym rondlu lub 4-litrowym piecu holenderskim na małym ogniu, często mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać z ryżem i warzywami; gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn