Kremowa zupa szparagowa z homarem
Kremowa zupa szparagowa z homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 17g białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką migdały, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowa zupa kukurydziana z masłem gotowany Homar & szczypiorek oleju, Kremowa Zupa Szparagowa, oraz Kremowa Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować na maśle w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z mąką; stopniowo dodawać bulion z kurczaka, ciągle mieszając.
Dodać szparagi i ziemniaki i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Puree szparagi mieszamy w blenderze lub robocie kuchennym partiami, aż będą gładkie, w razie potrzeby zeskrobując boki.
Dodaj mleko, śmietanę i sól, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Zupa z kadzi do poszczególnych misek do serwowania. Wierzch równomiernie posiekanym homarem i posypać prażonymi migdałami.
Uwaga: w razie potrzeby Zastąp gotowanego kraba lub krewetki homarem.