Kremowa zupa Salsefy z łososiem

Kremowa zupa Salsefy z łososiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy Salsefy z łososiem. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ziemniaki, korzeń salsefii i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek z sosem miodowo-miodowym, Łosoś z Puree z korzenia Salsefii i selera, oraz Lekka i kremowa zupa z ostryg z Salsefią.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku lub dużej zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać pancetta lub boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż renders jego tłuszczu, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać cebulę, koper włoski, pory, seler, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić do bukietu garni i gotować, mieszając od czasu do czasu, około 8 min
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bouquet GarniBouquet Garni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Tuż przed gotowym do użycia, przeprowadź salsefię pod chłodną wodą i wyczyść. Nie obieraj całkowicie, ale możesz zerwać niektóre małe podkładki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Pokrój salsefię na kawałki o grubości 1 cala i dodaj je do patelni. Gotować je wszystkie razem o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać bulion, dodać ziemniaki i szczyptę soli i doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, o 30 min. Skim off wszelkie bąbelki scummy jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Usuń wszystkie trzy kawałki pancetty lub boczku, zachowaj je do innego użycia. Odrzuć Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
8
Dodaj śmietanę. Używając blendera zanurzeniowego, puree zupę, aż będzie kremowa. Przecedzić zupę przez sito siatkowe do dużego rondla i posolić i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Dodawanie w razie potrzeby.
10
Dodać śmietanę do zupy i doprowadzić do niskiego wrzenia. Opuść ciepło i podawaj ciepłe, ganione z kawałkami łososia i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn