Kremowa zupa Salsefy z łososiem

Kremowa zupa Salsefy z łososiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy Salsefy z łososiem. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ziemniaki, korzeń salsefii i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek z sosem miodowo-miodowym, Łosoś z Puree z korzenia Salsefii i selera, oraz Lekka i kremowa zupa z ostryg z Salsefią.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku lub dużej zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać pancetta lub boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż renders jego tłuszczu, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Dodać cebulę, koper włoski, pory, seler, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić do bukietu garni i gotować, mieszając od czasu do czasu, około 8 min
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bouquet GarniBouquet Garni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Tuż przed gotowym do użycia, przeprowadź salsefię pod chłodną wodą i wyczyść. Nie obieraj całkowicie, ale możesz zerwać niektóre małe podkładki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Pokrój salsefię na kawałki o grubości 1 cala i dodaj je do patelni. Gotować je wszystkie razem o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wlać bulion, dodać ziemniaki i szczyptę soli i doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, o 30 min. Skim off wszelkie bąbelki scummy jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Usuń wszystkie trzy kawałki pancetty lub boczku, zachowaj je do innego użycia. Odrzuć Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
8
Dodaj śmietanę. Używając blendera zanurzeniowego, puree zupę, aż będzie kremowa. Przecedzić zupę przez sito siatkowe do dużego rondla i posolić i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Dodawanie w razie potrzeby.
10
Dodać śmietanę do zupy i doprowadzić do niskiego wrzenia. Opuść ciepło i podawaj ciepłe, ganione z kawałkami łososia i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn