Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem
Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 196 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz sól, marchew, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę w patyku, możesz podążać za tym daniem głównym z Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem, Kremowy indyk {lub kurczak! i zupa z dzikiego ryżu, oraz Kremowa zupa z dzikiego ryżu i indyka {Slow Cooker}.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać marchewkę i kolejne 5 składników (marchew przez czosnek). Smażyć 8 minut lub aż zbrązowieje. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z indykiem i ryżem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż ryż będzie miękki.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i mleko połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj do patelni. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 8 minut), często mieszając. Wymieszać z sherry i solą.