Kremowa zupa Monterey Jack to bezglutenowe danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,32 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś pomidor, wodę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Serowa Monterey Jack, Zupa Serowa Monterey Jack, oraz Monterey Jack Quesadillas dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz wodę, pomidor i papryczki chili. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 5 minut. Dodaj mleko, zupę i sól czosnkową. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieść kostki sera w miseczkach do serwowania; kadzi gorącą zupę na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego