Kremowa zupa kukurydziana z masłem gotowany Homar & szczypiorek oleju

Kremowa zupa kukurydziana z masłem gotowany Homar & szczypiorek oleju
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kremową zupę kukurydzianą z masłem gotowanym homarem i olejem szczypiorkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, bulion z kurczaka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Kasztanów I Pasternaku, Masło Gotowane Z Homara I Pesto Z Pestek Dyni, Miecznik gotowany na oleju z białą kukurydzą, Guanciale i olejem ze szczypiorku, oraz Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym.

Instrukcje

1
Wytnij wszystkie ziarna z kolb. Odrzuć wszystkie kolby z wyjątkiem 2.
2
Przetnij Pozostałe kolby na pół w poprzek.
3
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać plastry boczku w jednej warstwie i gotować, aż ich tłuszczu, ale jeszcze nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dodaj masło, cebulę i szalotki do garnka, zwiększając temperaturę do średnio-wysokiej. Pot cebuli i szalotki z boczkiem, mieszając od czasu do czasu, aż będą przezroczyste, o 5 protokół.Za pomocą sznurka kuchennego związać gałązki tymianku, pietruszki i szałwii razem w wiązkę, dodając je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj rosół z kurczaka, ziemniaki i kawałki kolby kukurydzy. Obficie doprawić solą i białym pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, aż ziemniaki zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj śmietanę i ziarna kukurydzy, mieszając, aby połączyć. Dusić około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Zupę wyjąć z ognia i wyrzucić boczek, wiązkę ziół i kolby kukurydzy. Następnie, używając blendera zanurzeniowego, zmiksuj zupę aż do całkowitego puree. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.Przełóż zupę przez drobno oczkowane sito do patelni z sosem. Powinien być aksamitny, ale nie za gruby. W razie potrzeby wyreguluj niewielką ilością wody lub więcej bulionu z kurczaka. Delikatnie podgrzać soup.To podawać: zupę podzielić równomiernie pomiędzy 6 miseczek do zupy. Na wierzch usypać trochę masła i skropić każdy z nich ok. 1 łyżką oleju szczypiorkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn