Kremowa Zapiekanka Ze Szparagami Z Kurczaka
Kremowa zapiekanka ze szparagami z kurczaka wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, wodę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kremowa Zapiekanka Ze Świeżych Szparagów, Kremowy kurczak i szparagi, oraz Zapiekanka Ze Szparagami Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Roztopić masło na patelni żaroodpornej na średnim ogniu, i brązowy piersi kurczaka o 3 protokół z każdej strony.
Usuń kurczaka z patelni, i odstawić.
Dodaj cebulę i szparagi na patelni; gotować 4 do 5 protokół, lub aż cebula będą miękkie. Piersi kurczaka ułożyć na cebuli i szparagach, doprawić estragonem.
Przykryć patelnię i piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywę, posypać migdałami i piec przez kolejne 5 minut.
W międzyczasie połącz wodę z ryżem w rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Podajemy kurczaka i szparagi na ryżu.