Kremowa zapiekanka z kiszonej kapusty z kaczką Confit
Przepis kremowa zapiekanka z kiszonej kapusty z kaczką Confit zaspokoi Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 25 godzin. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 32G białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, jagody jałowca, kiszoną kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Co To Jest Duck Confit, Kaczka Confit, oraz Kaczka Confit.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Masło do pieczenia naczynia i płaszcz z bułką tartą. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Gotować cebulę z liściem laurowym i jagody jałowca w maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, 8 do 10 protokół.
Dodaj kiszoną kapustę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż wyparuje płyn, około 2 minut. Odrzuć liść laurowy.
Tymczasem usuń skórę i kości z nóg kaczki, rezerwując skórę i odrzucając kości. Mięso rozdrzeć na 1-calowe kawałki i wymieszać z kiszoną kapustą.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Ubij śmietanę, mleko, jajka, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, a następnie zalej kiszoną kapustą.
Piec, aż krem jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane, 45 do 50 protokół.
Tymczasem usuń skórę i kości z nóg kaczki, rezerwując skórę i odrzucając kości. Mięso rozdrzeć na 1-calowe kawałki i wymieszać z kiszoną kapustą.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Ubij śmietanę, mleko, jajka, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, a następnie zalej kiszoną kapustą.
Piec, aż krem jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane, 45 do 50 protokół.Podczas pieczenia kremem cienko pokroić skórkę, następnie lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować w suchej średniej patelni nonstick na małym ogniu, mieszając, aby oddzielić, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a skóra będzie chrupiąca, 6 do 8 minut.
Podawać zapiekankę z chrupiącą skórką rozrzuconą na wierzchu.
* Jagody jałowca można znaleźć w sekcji przypraw w supermarkecie.* Opcja wegetariańska: zapiekanka z kiszonej kapusty, bez konfitury z kaczki, może być podawana jako dodatek.