Kremowa zapiekanka z kiszonej kapusty z kaczką Confit

Kremowa zapiekanka z kiszonej kapusty z kaczką Confit
Przepis kremowa zapiekanka z kiszonej kapusty z kaczką Confit zaspokoi Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 25 godzin. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 32G białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, jagody jałowca, kiszoną kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Co To Jest Duck Confit, Kaczka Confit, oraz Kaczka Confit.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło do pieczenia naczynia i płaszcz z bułką tartą. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Gotować cebulę z liściem laurowym i jagody jałowca w maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Liście LauroweLiście Laurowe
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kiszoną kapustę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż wyparuje płyn, około 2 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Tymczasem usuń skórę i kości z nóg kaczki, rezerwując skórę i odrzucając kości. Mięso rozdrzeć na 1-calowe kawałki i wymieszać z kiszoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Noga KaczkiNoga Kaczki
MięsoMięso
6
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Ubij śmietanę, mleko, jajka, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, a następnie zalej kiszoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Piec, aż krem jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane, 45 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Tymczasem usuń skórę i kości z nóg kaczki, rezerwując skórę i odrzucając kości. Mięso rozdrzeć na 1-calowe kawałki i wymieszać z kiszoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Noga KaczkiNoga Kaczki
MięsoMięso
10
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Ubij śmietanę, mleko, jajka, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, a następnie zalej kiszoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Piec, aż krem jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane, 45 do 50 protokół.Podczas pieczenia kremem cienko pokroić skórkę, następnie lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować w suchej średniej patelni nonstick na małym ogniu, mieszając, aby oddzielić, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a skóra będzie chrupiąca, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
13
Podawać zapiekankę z chrupiącą skórką rozrzuconą na wierzchu.
1
* Jagody jałowca można znaleźć w sekcji przypraw w supermarkecie.* Opcja wegetariańska: zapiekanka z kiszonej kapusty, bez konfitury z kaczki, może być podawana jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Cała KaczkaCała Kaczka

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn