Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli

Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli
Kremowa włoska zupa z białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 253 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli, Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Łatwa Włoska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej. Cebulę i seler gotować na oleju przez 5 do 8 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund, ciągle mieszając. Wymieszaj fasolę, rosół z kurczaka, pieprz, tymianek i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Łyżką szczelinową wyjąć 2 szklanki mieszanki fasoli i warzyw z zupy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
W blenderze przy niskiej prędkości mieszaj pozostałą zupę w małych partiach, aż będzie gładka (pomaga usunąć środkową część pokrywy blendera, aby umożliwić ucieczkę pary.) Po wymieszaniu wlać zupę z powrotem do garnka i wymieszać z zarezerwowaną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać sok z cytryny i zdjąć z ognia i podawać ze świeżym startym parmezanem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn