Kremowa wegańska Polenta z porami

Kremowa wegańska Polenta z porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremową wegańską polentę z porami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, bezmleczna margaryna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Halibut ze świeżą kukurydzą, porem, pancettą i szałwią na kremowej Polencie, Polenta z porami i gorgonzolą, oraz Krokiet Polenta Wypełniony Porami I Szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 łyżkę margaryny rozpuścić w 4-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pory i wymieszać.Przykryć i gotować, aż pory zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać wodę i bulion, przykryć i doprowadzić do wrzenia.Powoli wlać polentę, jednocześnie ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Trzepanie jest niezbędne, albo mąka kukurydziana zbryla się.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, aż mieszanina będzie gęsta i creamy.At w tym momencie będziesz chciał przełączyć się na drewnianą łyżkę, mieszając often.As zaczyna zagęszczać, dodawać trochę mleka, mieszać i kontynuować gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać około 1/4 łyżeczki soli.Kontynuuj mieszanie, gotowanie i dodawanie więcej alternatywy mleka i soli, aż masz kremową mieszankę i smak jest w sam raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z pozostałą łyżką margaryny.Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podzielić polentę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn