Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremową wegańską polentę z porami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, bezmleczna margaryna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Halibut ze świeżą kukurydzą, porem, pancettą i szałwią na kremowej Polencie, Polenta z porami i gorgonzolą, oraz Krokiet Polenta Wypełniony Porami I Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 łyżkę margaryny rozpuścić w 4-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać pory i wymieszać.Przykryć i gotować, aż pory zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać wodę i bulion, przykryć i doprowadzić do wrzenia.Powoli wlać polentę, jednocześnie ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Trzepanie jest niezbędne, albo mąka kukurydziana zbryla się.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, aż mieszanina będzie gęsta i creamy.At w tym momencie będziesz chciał przełączyć się na drewnianą łyżkę, mieszając often.As zaczyna zagęszczać, dodawać trochę mleka, mieszać i kontynuować gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodać około 1/4 łyżeczki soli.Kontynuuj mieszanie, gotowanie i dodawanie więcej alternatywy mleka i soli, aż masz kremową mieszankę i smak jest w sam raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z pozostałą łyżką margaryny.Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podzielić polentę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm