Kremowa wegańska Polenta z porami

Kremowa wegańska Polenta z porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremową wegańską polentę z porami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, bezmleczna margaryna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Halibut ze świeżą kukurydzą, porem, pancettą i szałwią na kremowej Polencie, Polenta z porami i gorgonzolą, oraz Krokiet Polenta Wypełniony Porami I Szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 łyżkę margaryny rozpuścić w 4-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pory i wymieszać.Przykryć i gotować, aż pory zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać wodę i bulion, przykryć i doprowadzić do wrzenia.Powoli wlać polentę, jednocześnie ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Trzepanie jest niezbędne, albo mąka kukurydziana zbryla się.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, aż mieszanina będzie gęsta i creamy.At w tym momencie będziesz chciał przełączyć się na drewnianą łyżkę, mieszając often.As zaczyna zagęszczać, dodawać trochę mleka, mieszać i kontynuować gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodać około 1/4 łyżeczki soli.Kontynuuj mieszanie, gotowanie i dodawanie więcej alternatywy mleka i soli, aż masz kremową mieszankę i smak jest w sam raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z pozostałą łyżką margaryny.Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podzielić polentę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn