Kremowa tarta brzoskwiniowa z dymną skórką migdałową

Kremowa tarta brzoskwiniowa z dymną skórką migdałową
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz waniliowe ciasteczka waflowe, serek, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową, Tarta brzoskwiniowa ze skórką wyspową, oraz Tarta cytrynowa ze skórką migdałową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W robocie kuchennym połącz wafle waniliowe z migdałami i 2 łyżkami cukru i procesuj, aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać roztopione masło i pulsować, aż okruchy są równomiernie nawilżone. Naciśnij okruchy do dołu i 1/2 cala w górę strony 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
4
Piec przez 10 minut, aż skorupa jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W międzyczasie wytrzyj miskę robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać serek, śmietanę, jajko i 2 łyżki cukru i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Wlać krem do skorupy i piec przez 15 minut, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Niech tarta ostygnie lekko i przenieść do zamrażarki do ostygnięcia, o 15 protokół.
9
W misce wrzucić brzoskwinie z pozostałymi 2 łyżkami cukru. Ułóż brzoskwinie w 2 koncentrycznych kręgach na kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Zdjąć pierścień, pokroić tartę w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn