Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa

Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa
Kremowa warstwowa sałatka warzywna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, pepperoni, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa, Chuda Warstwowa Sałatka Warzywna, oraz Sałatka z pieczonych warzyw i mozzarelli z kremową sałatką Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej misce, warstwa sałaty, pepperoni, kalafior i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SałataSałata
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać wszystkie składniki dressingu parmezanu; wrzucić łyżki na cebulę. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CebulaCebula
3
Tuż przed podaniem posypać grzankami; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn