Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa
Kremowa warstwowa sałatka warzywna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, pepperoni, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowa Sałatka Warzywna Warstwowa, Chuda Warstwowa Sałatka Warzywna, oraz Sałatka z pieczonych warzyw i mozzarelli z kremową sałatką Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej misce, warstwa sałaty, pepperoni, kalafior i cebula.
Wymieszać wszystkie składniki dressingu parmezanu; wrzucić łyżki na cebulę. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Tuż przed podaniem posypać grzankami; wrzucić.