Kremowa Polenta z rodzynkami i orzeszkami piniowymi

Kremowa Polenta z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
Need a przystawka bezglutenowa? Kremowa Polenta z rodzynkami i orzeszkami pinii może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, polenta, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szpinak z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Rodzynkami, oraz Szpinak z orzeszkami piniowymi i rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku doprowadzić bulion z kurczaka i sól do wrzenia na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Płyn zostanie wchłonięty, a mączka kukurydziana się zamknie; nie świruj, po prostu przebijaj. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gęsta i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać śmietanę i 2 łyżki masła; nadal mieszać, aż do włączenia i kremowy, około 5 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Wyjmij polentę z ognia i wlej do małego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieść małą patelnię na średnim ogniu i dodaj pozostałe 2 łyżki masła. Obracać patelnię na ogniu i gotować masło, aż złoty i orzechowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać rodzynki i orzeszki piniowe, rzucając płaszcz w brązowym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Na wierzch polenty wlać rodzynki i orzeszki piniowe i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
8
Piec 25 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn