Kremowa Piccata z kurczaka i szparagi
Kremowy Pikatan z kurczaka i szparagi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz szparagi, wodę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Piccatan Z Kurczaka I Pieczone Szparagi, Łatwy Cytrynowy kurczak Piccata ze szparagami, oraz Kremowa Piccata Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kurczaka w dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Wymieszać śmietanę, bulion i kapary; polać kurczakiem. Przykryć; dusić na małym ogniu 5 do 6 min. lub do kurczak jest zrobione (165 stopni F).
Tymczasem szparagi umieść w płytkim naczyniu do mikrofalówki.
Dodaj wodę; przykryj woskowanym papierem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 do 5 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne.
Podawać kurczaka ze szparagami i sosem.