Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym
Creamy Peanut Butter Fudge może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 568 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to No Bake Creamy Peanut Butter Fudge Pie, Creamy Dreamy Peanut Butter Fudge, oraz Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz cukier, brązowy cukier, masło i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając i gotować przez 7 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kremem prawoślazu, aż dobrze włączone i stopione. Wymieszać z masłem orzechowym i wanilią, aż będzie gładka; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.