Kremowa kapusta Savoy z marchewką

Kremowa kapusta Savoy z marchewką
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepisy do pudełka z przepisami, kremowa kapusta włoska z marchewką może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 54 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę savoy, gałkę muszkatołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Kapusta Włoska I Rzepa, Risotto Z Kapustą Savoy, oraz Zapiekanka Z Kapusty Sabaudzkiej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zdjąć z kapusty twarde zewnętrzne liście i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2
Przeciąć na pół, a następnie usunąć twardy wewnętrzny rdzeń. Opłucz liście, a następnie rozdrobnij tak drobno, jak to tylko możliwe.
3
Marchew pokroić w cienkie paski lub zetrzeć na ruszcie w maszynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Doprowadzić patelnię wody do wrzenia i dodać kapustę i marchew. Gotować przez 6 minut, aż będzie miękka, a następnie odcedzić. Powrót do gorącej patelni i dodać masło i śmietanę. Doprawić pieprzem i solą, jeśli chcesz, dodaj gałkę muszkatołową i dobrze wymieszaj, aby pokryć. Włóż do naczynia i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn