Kremowa galaretka-o ® EGG JIGGLERSÂ

Kremowa galaretka-o ® EGG JIGGLERSÂ
Kremowa galaretka-o ® EGG JIGGLERS to bezglutenowe przepis z 50 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki jaj jigglers jaj formy, mleko, smak czekolady instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. z łyżką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kremowy Parmezan Carbonara Kurczak (Bez Jajka), Kremowa Galaretka Malinowa Parfaits, oraz Wielkanocne kremowe galaretki.

Instrukcje

1
Wytrzyj wewnątrz obu stron formy jajecznej i wzdłuż felg lekko olejem, używając ręcznika papierowego. (Lub lekko spryskaj formę sprayem do gotowania.) Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z 6 pojedynczych połówek jaja, aż każde z 6 jaj zostanie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
3
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Fajne 30 min. w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać do żelatyny; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do górnej części kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Zanurz dno kwadratowej patelni w ciepłej wodzie 15 sek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pokrój żelatynę w dekoracyjne kształty za pomocą foremek do ciastek, uważając, aby przeciąć całą drogę przez żelatynę do dna patelni. Podnieś żelatynowe kształty z patelni. Zapasowe resztki na podjadanie. Resztki jaj, wycięcia żelatyny i resztki przechowuj w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn