Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić kremową francuską zupę cebulową w domu. Za 1,54 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 13g tłuszczu i w sumie 335 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pieprz, śmietanę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Kremowa francuska zupa cebulowo-grzybowa, Francuska zupa cebulowa zwieńczona pizzą z francuskiego chleba i sałatką z winegretem z Dijon, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowymi francuskimi tostami.
Instrukcje
1
Na dużej patelni lub holenderskim piekarniku podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Posyp mąką, solą i pieprzem; gotuj i mieszaj przez 1 minutę. Stopniowo dodawaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.