Kremowa czarno-niebieska Sałatka z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, ser, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czarno-niebieska Sałatka makaronowa ze stekiem, Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, oraz Makaron z łososiem i kremowym sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
1
Napełnij 3-quart rondel 2/3 pełne wody; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj Makaron. Delikatnie gotować, odsłonięte, 12 minut, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
3
Tymczasem w dużej misce połącz mieszankę przypraw z opakowania, majonezu, kwaśnej śmietany, sera pleśniowego i soku z cytryny. Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz szpinaku. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Ser Pleśniowy
Sok Z Cytryny
Majonez
Kwaśna śmietana
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tuż przed podaniem, umieścić 2 szklanki szpinaku na każdym z 4 talerzy; podzielić sałatkę makaronową równomiernie na szpinaku.