Krem z pora i zupa ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj śmietany z pora i zupy ziemniaczanej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pieczone ziemniaki, szczypiorek, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa krem z ziemniaków i pora, Zupa krem z ziemniaków i pora, oraz Zupa krem z rzepy, ziemniaków i pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu zagotuj na dużym ogniu pory, ziemniaki, wodę i sól. Przykryć częściowo, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut, aż warzywa będą miękkie. Popraw przyprawy do smaku i puree za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego lub partiami w maszynce kuchennej.
Ubij śmietanę i podgrzej przed podaniem. Do każdej porcji dodać łyżkę creme fraiche i posypać świeżym szczypiorkiem.