Krem z dyni na stół dziękczynny

Krem z dyni na stół dziękczynny
Krem z dyni na stół Dziękczynienia wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nierafinowany cukier trzcinowy, ekstrakt z wanilii, pastowane żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1820 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Krem z dyni na stół dziękczynny, Święto Dziękczynienia Tabeli: Przepis Na Sos Żurawinowy Bazylia, oraz Ham & Gouda Triscuit Toppers plus 10 wskazówek do Ustawienia idealnego stołu Dziękczynienia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Ubić puree z dyni, dziewięć ubitych żółtek, dwie szklanki ciężkiej śmietany z pół szklanki nierafinowanego cukru trzcinowego, pół łyżeczki mielonego cynamonu, jedną czwartą łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, jedną łyżeczkę ekstraktu waniliowego i szczyptę nierafinowanej soli morskiej.Doprowadzić około dwóch centymetrów wody do wrzenia w podwójnym kotle lub rondlu wyposażonym w miskę, i mieszać krem stale aż wystarczająco gruby, aby pokryć łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlać zagęszczony krem do pieczenia naszego budyniu i piec w temperaturze 350 Stopni Fahrenheita około trzydziestu do czterdziestu minut lub aż wykałaczka włożona do środka budyniu wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Podawać na ciepło z creme fraiche, bitą śmietaną lub podwójną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Podwójny KremPodwójny Krem
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn