Krem kukurydziany ze szczypiorkiem
Krem kukurydziany ze szczypiorkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane odtłuszczone mleko, liofilizowany szczypiorek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Krem jajeczny na parze z Niebieskim Krabem i kwitnącym szczypiorkiem, Kremowa kukurydza ze szczypiorkiem, oraz Kremowa kukurydza ze szczypiorkiem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; dobrze wymieszać. Łyżka do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Umieść naczynie w dużym płytkim naczyniu i dodaj gorącą wodę do większego naczynia na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Usuń krem z wody i odstaw 15 minut.