Krem kukurydziany z grilla z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej śmietany kukurydzianej z parmezanem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, pietruszkę płaską i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Parmezan Czosnek Kukurydza Grillowana, Bazylia Parmezan Kukurydza Grillowana, oraz Grillowany Czosnek Parmezan Kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Grill kukurydzy do miękkości, obracając co 5 do 6 minut, o 15 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, Usuń ziarna.
Na średniej patelni, rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż zmiękną, o 3 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać krem. Dusić, aż mieszanina zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Połowę mieszanki umieścić w robocie kuchennym. Zmiksować na gładką masę.
Wlać puree mieszaniny z powrotem do patelni i dodać mleko, ser, i pietruszka. Gotować na małym ogniu, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać.