Krem Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremu kokosowego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka Rum kokosowy, skrobia kukurydziana, mleko kokosowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z kremem kokosowym II, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Krem Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko, mleko kokosowe i fasolę wanilii i nasiona w średnim niereaktywnym rondlu; doprowadzić do duszenia na małym ogniu.
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce. Powoli ubij ciepłe mleko do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do patelni, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje. Zeskrobać mieszaninę do miski, usunąć fasolę wanilii i ubić w rumie i ekstrakcie z wanilii.
Niech krem ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.