Krem Klonowo-Miętowy

Krem Klonowo-Miętowy
Klonowo-miętowy krem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, ekstrakt z mięty, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klon Dynia Mini serniki z brązowym cukrem Klon bitą śmietaną, Miętowo - truflowa Terryna lodowa z sosami miętowo-czekoladowymi, oraz Batoniki z jabłek klonowych z glazurą serek klonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij krem z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj jogurt, syrop i ekstrakt z mięty, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn