Krem Klonowo-Miętowy
Klonowo-miętowy krem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, ekstrakt z mięty, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klon Dynia Mini serniki z brązowym cukrem Klon bitą śmietaną, Miętowo - truflowa Terryna lodowa z sosami miętowo-czekoladowymi, oraz Batoniki z jabłek klonowych z glazurą serek klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij krem z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj jogurt, syrop i ekstrakt z mięty, ubijając do wymieszania.