Krem jogurtowo-twarożkowy ze szczypiorkiem i cebulą
Jogurt i serek śmietankowy ze szczypiorkiem i cebulą to bezglutenowa przyprawa. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4 g białka i 10 g tłuszczu. Za 2,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 10 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką bity serek śmietankowy, szczypiorek, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 35%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Spróbuj kremowego serka z koperkiem i szczypiorkiem, Crostini z ogórkiem z czosnkiem i szczypiorkiem oraz kremowego serka z karmelizowaną cebulą i szczypiorkiem, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W pojemniku robota kuchennego wymieszaj zieloną cebulę, świeży szczypiorek, suszony szczypiorek, cebulę w proszku, serek śmietankowy i jogurt. Miksuj, aż się zmiksuje, ale cebula i szczypiorek powinny być w kawałkach.
Przełożyć do pojemnika i wstawić do lodówki na noc przed podaniem.